Yritysesittely

Yleisesittely
Metsäkonepalvelu Oy on perustettu vuonna 1970. Tuotamme koneellisen puunkorjuun palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Toimialueemme on Etelä-Suomi (Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Keski-Suomi).

Konserniin kuuluu myös kaksi tytäryhtiötä. Kone-Yijälä Oy:n kotipaikka on Jämsä ja toimialue Keski-Suomi. MKP Sverige AB:n kotipaikka on Eksjö ja toimialue noin 100 km säteellä Eksjön ympäristössä.

Tavoitteemme on olla toimialan suunnannäyttäjä ja merkittävä osatekijä pohjoismaisen metsäsektorin kestävässä menestymisessä. Vahvistamme asiakkaidemme puunhankintaketjua tarjoamalla vahvaa kumppanuutta ja laadukkaita puunkorjuupalveluita, joiden takeena ovat ammattitaitoiset ihmiset sekä alan viimeisin teknologia. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, toimitusvarmuus, kilpailukyky, vastuullisuus sekä ihmiset.

Metsäkonepalvelu-konserni korjaa yli 2,5 miljoonaa kuutiometriä puuta vuodessa. Koneyrittäjien Liiton jäsenyrityksenä kuulumme PEFC- ryhmäsertifioinnin piiriin. Lisäksi henkilöstömme on koulutettu toimimaan kriteerien mukaisesti FSC-sertifioiduissa metsissä. Kuulumme tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani-ohjelmaan.

Johtaminen
Metsäkonepalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Vesa Itkonen ja toimitusjohtajana Teemu Tolppa. Tytäryhtiö MKP Sverige AB:n toimitusjohtajana toimii Mattias Ringström. Operaatioesimiehet vastaavat omien vastuualueidensa asiakkuuden hallinnasta, korjuunohjauksesta sekä kuljettajien työnjohdosta.
Taloushallinnossamme työskentelee neljä henkilöä talouspäällikkö Ritva Anomaan johdolla. Taloushallinto vastaa yrityksemme kirjanpidosta, osto- ja myyntilaskuista, henkilöstöhallinnosta sekä palkanmaksusta.

Henkilökunta
Metsäkonepalvelu-konserni työllistää noin 170 henkilöä. Koneenkuljettajamme ovat koulutettuja alan ammattilaisia. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään omaa ammattitaitoaan ja järjestämme vuosittain koulutuksia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Työhyvinvoinnin suhteen teemme yhteistyötä eläkevakuutusyhtiön sekä työterveyshuollon kanssa.

Alihankinta
Alihankintaverkostossamme on palveluntuottajia, joilta ostamme hakkuu- ja lähikuljetuspalveluita sekä metsänhoitotöitä kuten maanmuokkauksia. Myös osa mm. kone- ja autokaluston huolloista, koneiden siirroista sekä teräketjuhuollosta toteutetaan ostopalveluina.
Vaatimustaso alihankkijoillemme on sama kuin omille työntekijöillemme. Alihankkijoiltamme edellytämme tilaajavastuuehtojen täyttämistä sekä asiakkaidemme, että omien palvelunkuvaustemme mukaista toimintaa.


© 2022 Metsäkonepalvelu Oy. All rights reserved. Powered by Prosentti