Skip to main content

Avoin työtehtävä: operaatioesimies

Vahvistamme operaatiotiimiämme ja etsimme tiimiin metsäalan osaajaa operaatioesimiehen tehtäviin.

Operaatiotiimimme vastaa päivittäisestä asiakasyhteydestä, toimitusmäärien- ja laadunhallinnasta, korjuunohjauksesta sekä metsäkoneenkuljettajiemme työnjohdosta.
Tukena arjessa ja tehtäviin perehtymisessä ovat tiimin kuusi kollegaa sekä tiiminvetäjänä operaatiopäällikkö. Hallinnollisista asioista vastaavat toimitusjohtaja sekä kolmihenkinen taloushallinnon tiimi.

Tehtävässä menestymisen kannalta ovat eduksi: metsä- tai logistiikka-alan koulutus, työkokemus teollisen puunhankinnan parista sekä tietojenkäsittelytaidot.
Pätevyysvaatimuksia ovat metsäalan luonnonhoitotutkinto, ensiapukoulutus sekä työturvallisuuskortti. Tarvittaessa pätevyydet voi suorittaa työn ohessa. Työ sisältää jonkin verran matkustamista joten B-luokan ajo-oikeus sekä mahdollisuus oman auton käyttöön ovat tarpeen.
Lisäksi tehtävässä tarvitset tiimityö- ja esimiestaitoja, ongelmanratkaisukykyä, paineensietokykyä sekä tietojenkäsittelytaitoja.

Työpöytäsi paikka tulee olemaan yhtiön toimistolla Hämeenlinnassa. Tehtäviin perehdyttyäsi on mahdollisuus myös osa tehtävistä suorittaa etätyönä.

Tarjolla on haastava tehtävä asiakasrajapinnassa, jossa tulet nauttimaan sopivassa suhteessa vastuusta ja vapaudesta. Merkillepantavaa on, että tärkein tehtäväsi on toimia n. 10-15 työntekijän lähiesimiehenä.
Lopullinen vastuualue ja tehtävät organisoidaan yhdessä muun operaatiotiimin kanssa henkilökohtainen osaaminen ja vahvuudet huomioonottaen.

Hakumenettely ja lisätiedot:

Toivomme kirjallisia hakemuksia sähköpostilla suoraan toimitusjohtajan sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietopyynnöt pyydämme lomakaudella osoittamaan ensisijaisesti sähköpostilla em. osoitteeseen.
Hakemuksia säilyttää toimitusjohtaja, mutta niiden käsittelyyn osallistuvat myös talouspäällikkö, resurssipäällikkö sekä operaatiopäällikkö.
Kaikki hakemukset hävitetään viimeistään 2 viikkoa tehtävän täyttämisen jälkeen. Mikäli haluat, että hakemuksesi säilytetään mahdollisia tulevia hakuja varten niin mainitsehan siitä hakemuksessasi.