fi Finnish sv Swedish

Kone-Yijälä Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Teemu Tolppa jättää 1.6.2021 alkaen Kone-Yijälä Oy:n toimitusjohtajan tehtävät sekä muut tehtävänsä Metsäkonepalvelu-konsernissa. Kone-Yijälä Oy:n toimitusjohtajan tehtävien lisäksi hän on vastannut konsernin muusta liiketoiminnasta Keski-Suomessa.

Kone-Yijälä Oy:n toimitusjohtajan tehtävät ottaa vastaan 1.6 alkaen Metsäkonepalvelu-konsernin toimitusjohtaja Janne Märkälä. Hän vastaa Metsäkonepalvelu Oy:n toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Kone-Yijälä Oy:n liiketoiminnan johtamisesta. Tiedotamme asiakkaitamme tarkemmin vastuunjaosta ja operatiivisista yhteyshenkilövaihdoksista.

"Olen toiminut 10 vuotta toimihenkilötehtävissä konsernissa. Tänä aikana toimiala on kehittynyt huimaa vauhtia ja yhtiön liikevaihto kolminkertaistunut. Tämä on ollut hieno matka. Nyt on aika pitää kunnon kesäloma ja tutkia rauhassa mitä muita kiehtovia tehtäviä maailmalla on tarjolla. Mitään sitoumuksia minulla ei ole mihinkään ja toistaiseksi tulevaisuus on täysin auki. Suhtaudun tulevaan uteliain ja avoimin mielin."

"Työn suola olette olleet kaikki te ihmiset, joita olen vuosien varrella tavannut ja joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä. Erityinen kiitos konsernin henkilökunnalle ja lähimmille työtovereille toimistolla. Teidän päivittäin hyvin tekemä työ siivittää konsernin menestystä myös jatkossa", sanoo Teemu Tolppa.

Lisätietoja

Janne Märkälä                                                               Teemu Tolppa

toimitusjohtaja                                                               toimitusjohtaja (31.5.2021 asti)

Metsäkonepalvelu Oy                                                    Kone-Yijälä Oy                                         

puh: 040 839 2837                                                         puh: 040 530 0920


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. All rights reserved. Powered by Prosentti