fi Finnish sv Swedish

Varautumisemme COVID-19- epidemiaan

Jatkamme liiketoimintaamme normaalisti, mutta varaudumme samalla COVID-19-viruksen laajamittaiseen leviämiseen. Olemme laatineet konsernin Suomen liiketoimintayksiköille varautumisohjeen. Alla lueteltuna muihin kuin henkilöstöömme vaikuttavat varautumistoimenpiteet. Varautumisohjeet on laadittu THL:n, EK:n ja Työturvallisuuskeskuksen ohjeistuksen pohjalta ja niitä voidaan tarvittaessa täydentää.

Pyydämme ulkopuolisia välttämään tarpeetonta vierailua tiloissamme (toimistot, korjaamotilat, huoltopisteet) ja ilmoittamaan saapumisesta etukäteen. Tavarantoimitukset vastaanotamme normaalisti.

Vieraillessasi tiloissamme, pyydämme saapuessa suorittamaan huolellisen käsien saippuapesun. Henkilöstömme osoittaa tilat jossa käsienpesun voi suorittaa.

Mikäli kärsit lievistäkin flunssan oireista, pyydämme pidättäytymään vierailuista tiloissamme kokonaan.

Metsätyömailla voi vierailla, tavanomaisia turvallisuuskäytäntöjä noudattaen. Metsätyömailla vieraillessa, pyydämme pitämään riittävää (yli metrin) etäisyyttä työntekijöihimme. Työkoneidemme ohjaamoihin on ulkopuolisilta pääsy kielletty.

Mikäli kärsit flunssan oireista, pyydämme pidättäytymään vierailuista myös metsätyömailla. Tarvittaessa voit olla yhteydessä työtekijöihimme puhelimen välityksellä.

Toistaiseksi pidättäydymme kättelemästä. Älkää ottako tätä epäkohteliaisuutena. Kyse on varautumistoimenpiteestä.

Työmatkoista suoritamme vain metsätyömaatyöskentelyn kannalta tarpeelliset työmatkat.

Henkilökuntamme osallistuu kokouksiin tai palavereihin vain esimiehen luvalla. Mikäli edustajamme osallistuminen on tarpeellista, pyydämme järjestämään mahdollisuuden osallistua kokoukseen etänä esimerkiksi Teams-sovelluksella.

Toistaiseksi toimistomme ovat avoinna normaalisti, mutta olemme varautuneet, että tarvittaessa toimihenkilömme voivat jatkaa työskentelyä etänä kotoa käsin.

Pyrimme jatkamaan toimintaamme normaalisti ja ainakaan toistaiseksi tuotantoomme ei ole aiheutunut virusepidemiasta johtuvia katkoksia.

Pyydämme kuitenkin asiakkaitamme varautumaan siihen, että viruksen leviämisen laajentuessa voi siitä aiheutua häiriöitä toimintamme. Etenkin jos henkilöstöämme sairastuu tai joutuu eristykseen. Operaatiovastaavat toimihenkilömme pitävät asiakkaitamme ajantasalla.

Kiitos kun kunnioitat työtämme ja noudatat laatimaamme ohjeistusta!


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. All rights reserved. Powered by Prosentti