fi Finnish sv Swedish

Janne Märkälästä Metsäkonepalvelu Oy:n uusi toimitusjohtaja

Metsäkonepalvelu Oy:n hallitus on kutsunut KTM Janne Märkälän yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.8.2020 alkaen. Hän seuraa tehtävässä eläköityvää nykyistä toimitusjohtajaa Timo Tolppaa. Timo Tolppa jatkaa yhtiön hallituksen jäsenenä.

Aiemmalla työurallaan hän on toiminut Metson kivenmurskainten ja Valmetin massanvalmistusteknologioiden myynti- ja markkinointitehtävissä. Metsäkonepalveluun hän siirtyy John Deere Forestry Oy:n myyntijohtajan tehtävistä. Toimitusjohtajan tehtävässään hän toimii koko Metsäkonepalvelu-konsernin johtajana ja raportoi yhtiön hallitukselle. Hänen toimipaikkansa on Hämeenlinna.

- Toivotamme Jannen tervetulleeksi yhtiöön. Hänellä on vahvaa kokemusta liike-elämästä ja laaja-alaista näkemystä toimialastamme. Hän sopii hyvin johtamaan strategiaamme ja kehittämään liiketoimintaamme sekä Suomessa, että Ruotsissa, kertoo Mkp:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Itkonen.

- Tarjous tuli yllättäen mutta innostuin välittömästi vastuullisesta tehtävästä oman alansa johtavassa ja erittäin hyvämaineisessa yhtiössä. MKP on puunkorjuualalla monella tapaa edelläkävijä ja odotan suurella mielenkiinnolla yhteistyötä MKP:n asiakkaiden ja uusien työtovereiden kanssa, Janne Märkälä kertoo.

Metsäkonepalvelu tiedottaa myöhemmin asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan tarkemmin toimitusjohtajan vaihdoksesta sekä mahdollisista muista organisaatiomuutoksista.

Lisätietoja:

Timo Tolppa, toimitusjohtaja (1.8 saakka), puh 0400 574 779, timo.tolppa(a)mkpd.fi


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. All rights reserved. Powered by Prosentti