fi Finnish sv Swedish

Avoimia työtehtäviä Kone-Yijälä Oy:ssä

Etsimme osaavaan joukkoomme Kone-Yijälä Oy:n palvelukseen yhtä harvesterin kuljettajaa ja yhtä metsätraktorin kuljettajaa.

Työmaat pääasiassa Keski-Suomessa, Päijänteen länsipuolella. Työalueen keskipiste Jämsä. Huoltopisteet Jämsänkoskella ja Korpilahdella.

Työkoneet nykyaikaisia John Deere harvestereita sekä John Deere tai Ponsse metsätraktoreita. Työtehtäviin kuuluu ainespuunkorjuu kasvatus- ja uudistushakkuilta. Työ on 2-vuorotyötä.

Kuljettajien työnjohdosta vastaa Kone-Yijälä Oy:n oma työnjohto (kaksi henkilöä). Koneiden kunnossapitotöissä avustaa oma huoltoasentaja. Koneiden työmaakuljetuksista vastaavat pääasiassa kaksi omaa siirtoautonkuljettajaa.

Nyt avoinna oleviin tehtäviin etsimme ensisijaisesti puunkorjuun ammattilaisia joilla on jo työkokemusta avoinna olevista työtehtävistä.

Odotamme hakijoilta: kokemusta vastaavista työtehtävistä, metsänkäsittelytaitoja, tiimityötaitoja sekä tietokoneen käyttötaitoa.

Katsomme eduksi: alan perus- tai ammattitutkinto, alalla yleisesti arvostetut pätevyydet ja kurssit (EA-kortti, työturvakortti, luonnonhoitokortti, PEFC / FSC-kurssit, kasvinsuojelututkinto).

Tarjoamme: tasaisen työllisyyden, nykyaikaisen konekaluston sekä ison organisaation tuen työssä jaksamiseen sekä kehittymiseen ammattilaisena.

Työtehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2019.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää: teemu.tolppa(a)mkpd.fi

Hakemusten tietosuoja: valintaprosessiin osallistuvat Kone-Yijälä Oy:n toimitusjohtaja sekä korjuunsuunnittelijat. Hakemukset säilytetään salasanasuojatulla sähköpostitilillä käsittelyn päättymiseen saakka ja ne poistetaan viimeistään 30.9.2019 mennessä. Hakemusten tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Sähköpostilla ei tule lähettää henkilötunnusta. Hakemuksessa tarpeellisia henkilötietoja ovat etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä asuinpaikka.

Lisätietoja avoimista työtehtävistä:

Petri Lahtinen, korjuusuunnittelija, puh 040 749 2929, petri.lahtinen(a)kone-yijala.com

Teemu Tolppa, toimitusjohtaja, puh 040 530 0920, teemu.tolppa(a)mkpd.fi


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. All rights reserved. Powered by Prosentti