fi Finnish sv Swedish

Sponsorointi: Yhteistyö Robert Venin kanssa jatkuu

Metsäkonepalvelu Oy ja soutaja Robert Ven ovat sopineet uudesta yhteistyösopimuksesta. Uusi sopimus on kestoltaan kahden vuoden mittainen eli kuluvan olympiadin loppuun. Olympiadi päättyy Tokion Olympialaisiin 2020 joihin myös Robert tähtää Suomea edustamaan.

Robert on usean vuoden ajan ollut Suomen ykkössoutaja. Tästä todisteena on mm. kuusi perättäistä Suomen mestaruutta miesten yksikkösoudussa sekä viisi perättäistä valintaan vuoden soutajaksi Urheilutoimittajien liiton vuosittaisessa äänestyksessä.

Robertin kansainvälinen kilpailu-ura on edennyt nousujohteisesti. Uran paras maailmancupin sijoitus on neljäs, EM-kilpailuissa kahdeksas sekä MM-kilpailuissa viidestoista.

Vuosi sitten syksyllä diplomi-insinööriksi valmistunut Robert on opiskelujen jälkeen keskittynyt toteuttamaan unelmaansa urheilijana:

- Pitkän opiskelurupeaman jälkeen olen päässyt keskittymään täysillä soutu-uraani. Tämä ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneita. Metsäkonepalvelu on yksi ensimmäisiä ja pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneita. Siksi on erityisen hienoa, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa, Robert kertoo tuoreesta sopimuksesta.

Soutajan kesän täyttävät harjoittelu kotimaassa sekä kilpailumatkat maailmalla. Kilpailukausi soudussa alkaa yleensä huhtikuun lopulla ja päättyy syyskuulla. Lajiharjoittelu kotimaassa onnistuu niin kauan kun vedet pysyvät auki. Talvikaudella iso osa ajasta kuluu harjoitusleireillä ulkomailla. Parhaillaan Robert leireilee Italian Gaviratessa.

Kesän kilpailukauden tavoitteena Robertilla on päästä edustamaan Suomea maailmancupin osakilpailuissa ja kevään EM-kilpailuissa. Kauden 2019 päätavoite on syksyn MM-kilpailuissa joissa jaetaan jo paikkoja vuoden 2020 Olympialaisiin. Mielenkiintoinen vuosi siis tulossa.

Lisätietoja:

Robert Ven, kotisivut www.robertven.fi

Voit liittyä seuraamaan Robertia myös Instagramissa @robertven1x


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. All rights reserved. Powered by Prosentti