fi Finnish sv Swedish

Tauno Tolppa 90-vuotta - yhtiön tarinasta kirja

Metsäkonepalvelu Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Tauno Tolppa viettää 90-vuotismerkkipäiviään lauantaina 9.1.2021. Koronavirusepidemian rajoitustoimenpiteiden vuoksi juhlia ei kuitenkaan järjestetä.

Merkkipäivänä julkaistiin yhtiön tarinasta kertova kirja ”Palavelun hommissa – Metsäkonepalvelu 50-vuotta”.

” Olisi ollut mahtavaa järjestää porukalla oikein kunnon juhlat, mutta kuten kaikki tiedämme, elämme poikkeuksellisia aikoja eikä yhdessä kokoontuminen ole nyt järkevää ja vastuullista.

Etenkin tällaisina aikoina on yhteiskunnassa paljon tukea tarvitsevia. Tällä iällä sitä kantaa huolta etenkin lapsista ja nuorista sekä heidän tulevaisuudestaan. Minun sydäntäni lähellä ovat myös urheilu ja liikunta. Onhan liikunnalla valtava merkitys omassa elämässäni.
Toivonkin, että mahdolliset muistamiset merkkipäivänäni osoitettaisiin lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen Lasten liikunnan tuki ry:lle.

Lasten liikunnan tuki ry järjestää matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia lapsille ja nuorille ilman kilpailullisia tavoitteita. Lisäksi yhdistys järjestää työkokemusta ja ansaintamahdollisuuksia nuorille, erilaisten liikuntakerhojen ja leirien ohjaajina.
Pyydän osoittamaan muistamiset suoraan yhdistyksen tilille FI28 5680 0020 0505 44, viestillä/viitteellä Tauno Tolppa 90v syntymäpäivätervehdys, 22.1.2021 mennessä.
Samalla lahjoitan myös itse yhdistyksen toimintaan.

Tahdon kiittää jo etukäteen kaikkia merkkipäivääni muistavia. Toivottavasti alkanut vuosi 2021 on meille kaikille edellistä parempi ja pääsemme kuluvan vuoden aikana kasvotusten tapaamaan. ”

Metsäkonepalvelu Oy on perustettu vuonna 1970 ja yhtiö täytti joulukuussa 50-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi käynnistivät yhtiön hallituksen päätöksellä teollisuusneuvos Mikko Rysä ja metsäneuvos Timo Tolppa syksyllä 2019 kirjahankkeen.

Kirjan kirjoittajaksi valikoitui Esko Pakkanen. Teokseen on koottu yhtiön 50-vuotinen tarina sekä runsaasti henkilöhaastatteluja ja valokuvia. Yhtiön tarinasta on tehty aiemmin kaksi kirjaa; 20- ja 30-vuotishistoriikki.

Yhtiön hallitus halusi kunnioittaa Tauno Tolpan merkkipäivää ja tämä valittiinkin, voisi kai sanoa itseoikeutetusti, kirjan julkaisupäiväksi. Julkaisu tapahtui Metsäkonepalvelun varsinaisen yhtiökokouksen yhteydessä.

Lisätietoa merkkipäivämuistamisesta:
Teemu Tolppa
040 530 0920
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. All rights reserved. Powered by Prosentti