Sirpa Henttonens stipendium "Good Type of Work Community"

Sirpa Henttonen, Metsäkonepalvelu Oy: s verksamhetschef från Jakala, har tilldelats Metsämiesten-stiftelsens stipendium "Good Type of Work Community". Värdet på stipendiet är 500 euro.

 Henttonen Sirpa

Stipendierna delades ut av Timo Berggren, skogskundchef på UPM Metsä, Ilkka Bister, skogsexpert, Tapani Helminen, ansvarig företagschef, Kaija Kokkala, skogskundchef, och Johan Korenius, skogskundchef, Hannu Vallintaus, Arbetssäkerhet och Hälsokommissionär och Jukka Perämäki, en bilförare från Puistometsäpalvelu Oldenburg Oy, och Vesa-Pekka Valtonen, VD och koncernchef för Autoyhtymä Valtonen Ky.

Till stöd för stipendiet säger de följande:

"Sirpa är alltid vänlig, glad och positiv. Sirpa fungerar bra i olika riktningar och tar alltid hänsyn till allas behov. Ibland är saker riktigt utmanande och även då kan Sirpa bli upphetsad över små framgångar och Sirpa har en stark tro på att situationen kommer att förändras till det bättre i framtiden. När något överenskommits behålls det och om det finns förändringar kommuniceras de alltid öppet och ärligt. När något nytt kommer är Sirpa redo att ta det och hjälpa till att utveckla nya saker. "

Metsämiesten-stiftelsen vill lyfta fram vardagliga arbetshjältar inom skogsindustrin med stipendiet ”Good Type of Work Community”, eftersom en skicklig och motiverad person är den viktigaste framgångsfaktorn i skogsindustrins framtid och en byggare av branschens driftskultur.

Kriterierna för tilldelning av stipendiet är:

  • självhantering (upphetsad över dagliga framgångar och uppmuntrar framgång, vågar stanna och vara närvarande)
  • ta ansvar (känna igen egna och andras möjligheter, ta hand om medarbetare, vara modig i det nya)
  • lär sig och guidar (är ansvarsfullt nyfiken och redo att utvecklas, entusiastisk över arbetslivets mångfald och tankebredden)
  • och upprätthålla en ärlig och pålitlig skogsbruksanda

Foresters 'Foundation är en ideell stiftelse som grundades 1948, vars uppgift är att utveckla skogssektorn och främja välbefinnandet för de människor som arbetar inom sektorn. Stiftelsen fördelar inkomsterna från sina egna investeringsaktiviteter till branschen genom riktade bidrag och stipendier.

Bulletins on the Good Typer of Work Community delas ut på stiftelsens webbplats och mer information om stipendier: www.mmsaatio.fi/stipendit

Mer information:

Tapani Helminen, UPM Metsä, tfn +040 585 8198

Veikko Iittainen, Foresters 'Foundation, tfn +040 631 4771 XNUMX