fi Finnish sv Swedish

Vår beredskap för COVID-19-epidemin

Vi kommer att fortsätta vår verksamhet normalt, men samtidigt förbereder vi oss på en storskalig spridning av COVID-19-viruset. Vi har utarbetat en beredskapsguide för koncernens finska affärsenheter. Nedan listas beredskapsåtgärder som påverkar andra än vår personal. Beredskapsinstruktionerna har utarbetats utifrån THL, EK: s och Finlands centrum för arbetsmiljö och kan kompletteras vid behov.

Vi ber utomstående att undvika onödiga besök i våra lokaler (kontor, verkstäder, servicepunkter) och att meddela ankomst i förväg. Vi får leveranser normalt.

När du besöker våra lokaler ber vi att du tvättar noggrant handtvål vid ankomst. Vår personal visar dig de faciliteter där handtvätt kan göras.

Om du lider av till och med milda influensasymtom, vänligen avstå från att besöka våra lokaler helt.

Skogsplatser kan besökas i enlighet med normala säkerhetsrutiner. När du besöker skogsområden ber vi dig att hålla tillräckligt (mer än en meter) avstånd från våra anställda. Det är förbjudet att få tillgång till förarhyttarna på våra arbetsmaskiner.

Om du lider av influensasymptomen, vänligen avstå från att besöka skogsområden också. Vid behov kan du kontakta våra anställda via telefon.

För nu kommer vi att avstå från att skaka hand. Ta inte detta som oförskämdhet. Detta är en försiktighetsåtgärd.

Av affärsresorna genomför vi bara de affärsresor som krävs för att arbeta på skogsområden.

Vår personal deltar bara i möten eller konferenser med handledarens tillstånd. Om deltagande av vår representant är nödvändigt ber vi dig att ordna möjligheten att delta på mötet på distans, till exempel med Teams-applikationen.

För närvarande är våra kontor öppna normalt, men vi är beredda att låta vår personal fortsätta att arbeta på distans hemifrån om det behövs.

Vi strävar efter att fortsätta vår verksamhet normalt och åtminstone för tillfället har vår produktion inte avbrutits av virusepidemin.

Vi ber dock våra kunder att vara medvetna om att när spridningen av viruset expanderar kan det störa vår verksamhet. Speciellt om vår personal blir sjuk eller isolerad. Våra verksamhetsansvariga håller våra kunder uppdaterade.

Tack för att du respekterar vårt arbete och följer våra riktlinjer!


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Procentsats