fi Finnish sv Swedish

Vakans: Operation Commander

Forest Machine Service Group är ett företag som specialiserat sig på mekaniska loggtjänster. Våra kunder är träupphandlingsföretag samt andra skogsindustriföretag, samhällen och skogsägare. Vi driver mer än hundra skogsmaskiner med maskinresurser i Finland och Sverige. Vår personal består av mer än 150 skogsbrukare.

Vi letar efter moderbolaget Metsäkonepalvelu Oy OPERATÖRERNA Till Hämeenlinna.

Som Operation Commander kommer du att fungera som en del av Operation Team tillsammans med andra Operation Commanders. Verksamhetsledare rapporterar till företagets VD.

Operationschefens uppgifter innefattar hantering av kundrelationer, skördekontroll och hantering av skogsmaskinsoperatörer. Varje operationschef kommer att vara ansvarig för sitt eget team, som han eller hon kommer att vara den omedelbara befälhavaren. Det mesta av arbetet är kontorsarbete relaterat till skördekontroll, men arbetet inkluderar även fältarbete. Verktygen i uppgiften är telefon-, e-post-, Office-programvara och informationssystem från maskintillverkare och kundföretag.

Själva arbetsplatsen är Metsäkonepalvelu Oy: s kontor i Hämeenlinna, men arbetet kräver också viss reseberedskap i södra Finland. Främst dagsturer till skogsområden eller kundmöten.

Lön enligt överenskommelse. Anställningen gäller för tillfället. Det kollektivavtal som ska följas är METSÄ-METO-TES. Enligt avtalet kommer arbetet att börja sommaren 2020.

För att lyckas i jobbet krävs:
- problemlösning och trycktolerans
- ledarförmåga
- kommunikationsfärdigheter

Vi väntar på sökande:
- lämplig utbildning (kandidatexamen i teknik eller motsvarande kunskaper och färdigheter)
- erfarenhet inom skogsbrukssektorn och träförsörjningskedjan
- databehandlingsförmåga (Office-program, e-post)
- vill utvecklas som skogsbrukare
- åtminstone ett körkort av kategori B (personbil)

Vi erbjuder:
- en oberoende och ansvarsfull arbetsbeskrivning
- konkurrenskraftig lön och förmåner
- möjlighet att delta i företagets utvecklingsarbete

Sök & integritet

En ansökan om fritt formulär kan skickas via e-post till timo.tolppa (a) mkpd.fi till fredagen 05.06.2020.

Applikationer lagras i ett lösenordsskyddat e-postkonto eller skrivs ut i ett låsbart arkivskåp som endast är tillgängligt för VD. Observera i din ansökan att VD kan presentera ansökningsinformationen för dem som är inblandade i urvalsprocessen. Ansökningar eller deras information kommer inte att avslöjas till tredje part. Det är inte nödvändigt att bifoga ett personligt identitetsnummer eller hemadress till ansökan. Den nödvändiga informationen är namn, telefonnummer, bostadsort och e-postadress. Ta också med information i din ansökan om hur länge ansökan kan behållas. Ansökningar med saknad information kommer att kasseras efter urvalsprocessen.

Mer information:

Timo Tolppa, VD och koncernchef, Metsäkonepalvelu Oy.
Tel: 0400 574
timo.tolppa (a) mkpd.fi


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Procentsats