fi Finnish sv Swedish

Lediga tjänster på Kone-Yijälä Oy

Vi letar efter Kone-Yijälä Oy för att gå med i vårt skickliga team en skördare ja en förare av en skogstraktor.

Byggarbetsplatser främst i centrala Finland, väster om Päijänne. Arbetsområdets centrum är Jämsä. Servicepunkter i Jämsänkoski och Korpilahti.

Arbetsmaskiner för moderna John Deere skördare samt John Deere eller Ponsse skogstraktorer. Uppgifterna inkluderar skördematerial från odling och regenereringsavverkning. Arbetet är ett 2-skiftjobb.

Kone-Yijälä Oy: s egen arbetsledning (två personer) ansvarar för förarnas arbetsledning. Maskinerna underhålls av vår egen servicetekniker. Platstransporten av maskinerna är huvudsakligen ansvaret för två av företagets egna transferförare.

För närvarande öppna positioner letar vi främst efter yrkesverksamma inom skogsavverkning som redan har arbetserfarenhet i öppna positioner.

Vi förväntar oss att sökande: erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, skogsförvaltning, lagarbete och datorkunskap.

Vi ser till din fördel: grundexamen eller yrkesutbildning, kvalifikationer och kurser allmänt erkända inom området (EA-kort, yrkessäkerhetskort, naturhanteringskort, PEFC / FSC-kurser, växtskyddsgrad).

Vi erbjuder: ständig anställning, moderna maskiner och stöd från en stor organisation för att klara sig på jobbet och utvecklas som professionell.

Jobb kommer att fyllas när lämpliga personer hittas. Enligt avtalet börjar arbetet hösten 2019.

En ansökan om fri form kan skickas till: teemu.tolppa (a) mkpd.fi

Ansökningar: Kone-Yijälä Oy: s VD och skördeplanläggare deltar i urvalsprocessen. Ansökningar kommer att sparas i ett lösenordsskyddat e-postkonto till slutet av behandlingen och raderas senast den 30.9.2019 september XNUMX. Informationen i ansökningarna kommer inte att avslöjas för tredje part.

Du får inte skicka ett personligt identitetsnummer via e-post. Den personliga information som krävs i ansökan är ditt för- och efternamn, telefonnummer, e-postadress och bostadsort.

För mer information om lediga platser:

Petri Lahtinen, skördeplanläggare, tfn +040 749 2929 XNUMX, petri.lahtinen (a) kone-yijala.com

Teemu Tolppa, VD och koncernchef, tfn +040 530 0920 XNUMX, teemu.tolppa (a) mkpd.fi


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Procentsats