fi Finnish sv Swedish

Vakans: Operation Commander

Vi letar efter vår service OPERATÖRERNA Hämeenlinna, anställd av Metsäkonepalvelu Oy, koncernens moderbolag.

Som Operation Commander kommer du att fungera som en del av Operation Team tillsammans med andra Operation Commanders. Verksamhetsledare rapporterar till företagets VD.

Operationschefens uppgifter inkluderar kundrelationshantering, skördekontroll och hantering av skogsmaskinsoperatörer. Varje operationskommandör tilldelas sitt eget team, som han eller hon fungerar som omedelbar befälhavare. Det mesta av arbetet är kontorsarbete relaterat till skördekontroll, men arbetet inkluderar även fältarbete. Verktygen i uppgiften inkluderar telefon, e-post, Office-programvara och informationssystem från maskintillverkare och kundföretag.

Själva arbetsplatsen är Metsäkonepalvelu Oy: s kontor i Hämeenlinna, men arbetet kräver också viss reseberedskap i södra Finland. Främst dagsturer till skogsområden eller kundmöten.

Lön enligt överenskommelse. Anställningen gäller för tillfället. Det kollektivavtal som ska följas är METSÄ-METO-TES. Enligt avtalet startar arbetet hösten 2019.

För att lyckas i jobbet krävs:
- problemlösning och trycktolerans
- ledarförmåga
- kommunikationsfärdigheter

Vi väntar på sökande:
- lämplig utbildning (kandidatexamen i teknik eller motsvarande kunskaper och färdigheter)
- erfarenhet inom skogsbrukssektorn och träförsörjningskedjan
- databehandlingsförmåga (Office-program, e-post)
- vill utvecklas som skogsbrukare
- åtminstone ett körkort av kategori B (personbil)

Vi erbjuder:
- en oberoende och ansvarsfull arbetsbeskrivning
- konkurrenskraftig lön och fördelar
- möjlighet att delta i företagets utvecklingsarbete

Sök & integritet
En ansökan om fritt formulär kan skickas via e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste ha Javascript aktiverat för att kunna se det. till fredagen den 23.8.2019 augusti XNUMX förbi.

Applikationer lagras i ett lösenordsskyddat e-postkonto eller skrivs ut i ett låsbart arkivskåp som endast är tillgängligt för VD. Observera i din ansökan att VD kan presentera ansökningsinformationen för dem som är inblandade i urvalsprocessen.

Ansökningar eller deras information kommer inte att avslöjas till tredje part.

Det är inte nödvändigt att bifoga ett personligt identitetsnummer eller hemadress till ansökan. Den nödvändiga informationen är namn, telefonnummer, bostadsort och e-postadress. Ta också med information i din ansökan om hur länge ansökan kan behållas. Ansökningar med information som saknas kommer att kasseras efter urvalsprocessen.


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Procentsats