fi Finnish sv Swedish

Tauno Tolppa 90 år - en bok om företagets berättelse

Tauno Tolppa, grundaren och den långsiktiga VD för Metsäkonepalvelu Oy, firar 90-årsjubileum lördag 9.1.2021 januari XNUMX. Men på grund av de åtgärder som vidtagits för att kontrollera koronavirusepidemin kommer inga firande att hållas.

På årsdagen publicerades en bok om företagets berättelse ”In the brand of service - 50 years of Metsäkonepalvelu”.

”Det hade varit fantastiskt att ha en anständig fest med gruppen, men som vi alla vet lever vi i exceptionella tider och det är inte förnuftigt och ansvarsfullt att träffas nu.

Särskilt i sådana tider finns det mycket stöd i samhället. I denna ålder är det särskilt angeläget för barn och ungdomar och deras framtid. Sport och motion ligger också mitt hjärta. Träning spelar trots allt en stor roll i mitt eget liv.
Jag hoppas att några minnen på min årsdag kommer att riktas till Children's Sports Support Association för att stödja barns och ungdomars sport.

Barnidrottsförbundet för barn organiserar idrottsmöjligheter med låg tröskel för barn och ungdomar utan konkurrensmål. Dessutom organiserar föreningen arbetslivserfarenhet och förtjänstmöjligheter för ungdomar, som instruktörer för olika idrottsklubbar och läger.
Vänligen adressera minnet direkt till föreningens konto FI28 5680 0020 0505 44 med ett meddelande / referens Tauno Tolppa 90v födelsedagshälsning senast 22.1.2021.
Samtidigt donerar jag också till föreningens aktiviteter.

Jag vill tacka alla som kommer ihåg min årsdag i förväg. Förhoppningsvis har 2021 börjat bättre för oss alla och vi kommer att kunna mötas ansikte mot ansikte i år. "

Metsäkonepalvelu Oy grundades 1970 och företaget fyllde 50 år i december. För att hedra jubileumsåret inledde Mikko Rysä, Industrial Counselor, och Timo Tolppa, Forest Counselor, ett bokprojekt hösten 2019 genom beslut av bolagets styrelse.

Esko Pakkanen valdes till bokens författare. Arbetet inkluderar företagets 50-åriga berättelse samt massor av personliga intervjuer och fotografier. Två böcker har gjorts om företagets berättelse tidigare; 20- och 30-årig historia.

Företagets styrelse ville hedra Tauno Tolpas jubileum, och detta valdes, antar jag med rätta, som bokens släppdatum. Publiceringen ägde rum i samband med Metsäkonepalvelus årsstämma.

För mer information om jubileumsfirandet:
Teemu Tolppa
+040 530 0920 XNUMX
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste ha Javascript aktiverat för att kunna se det.


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Procentsats