fi Finnish sv Swedish

Arbeta för oss

Information om våra lediga platser finns i avsnittet Nyheter på vår webbplats. Du kan skicka en ansökan om lediga platser via ansökningsblanketten. Om vi inte har några lediga platser just nu men du är intresserad av att arbeta på MKP Sverige AB, lämna din öppna ansökan via jobbsökningsformuläret så kontaktar vi dig om möjligt.

I följande video berättar Metsäkonepalvelus Veli-Pekka Toivainen om sitt arbete som skördarförare.

Instruktioner för sökande till jobb eller praktik:
Ansökningar görs främst via jobbsökningsformuläret på vår webbplats. Mer information kan skickas via e-post. Om du ringer och personen som du försöker nå inte svarar, skicka en kontaktförfrågan via röstmeddelande eller sms. Tyvärr har vi inte tid att svara på alla ansökningar personligen om det finns många ansökningar om lediga platser.

Arbete som skogsmaskinsförare
Produktionsplanerare ansvarar för skogsmaskinoperatörernas arbetshantering och deras ansvar är uppdelat geografiskt och av kundföretag. Underhåll utförs av professionella reparatörer. Stora reparationer utförs av maskintillverkare eller i egen verkstad.
Vi hanterar arbetsgivarens skyldigheter i enlighet med GS. Lönen betalas en gång i månaden.Tack vare vår breda domän och kundbas kan vi erbjuda en stadig årlig arbetsbelastning i förhållande till branschens säsongsbetonade karaktär. Utrustningen vi använder är uppdaterad och mycket lämplig för våra typer av arbete.
Våra medarbetares professionella färdigheter utvecklas ständigt. Vi anordnar årliga utbildningar både för hela personalen och i riktade områden tillsammans med våra intressenter (t.ex. kunder, maskintillverkare). Vi erbjuder gratis företagshälsovård till våra anställda.Vad vi förväntar oss av anställda:

  • en yrkesutbildning inom skogsbruk eller någon annan examen som erhållits inom området (lång arbetslivserfarenhet)
  • Grönt kort,utbildning i första hjälpen och ADR
  • När det gäller nyanställda kan vissa kvalifikationer göras flexibla i rekryteringssituationen och kvalifikationerna kommer att uppdateras under det första anställningsåret.
  • databehandlingsfunktioner (Windows-program, e-post, Internet)
  • serviceanda och teamwork färdigheter
  • önskan att utvecklas som professionell inom området och förmågan att bedöma sina egna färdigheter och utbildningsbehov


© 2021 Metsäkonepalvelu Oy. Alla rättigheter förbehållna. Drivs av Procentsats