Skip to main content

Töihin meille

Tietoa avoimista työpaikoistamme löydät kotisivumme Uutiset-osiosta sekä Työvoimahallinon internetsivuilta osoitteesta www.mol.fi. Avoimiin paikkoihin voit jättää hakemuksen työnhakukaavakkeen kautta. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, mutta olet kiinnostunut työskentelystä Metsäkonepalvelu Oy:ssä, jätä avoin hakemuksesi työnhakukaavakkeen kautta niin otamme sinuun mahdollisuuksien mukaan yhteyttä.

Ohjeita työ- tai harjoittelupaikan hakijalle:
Hakemukset tehdään ensisijaisesti internet- sivujemme työnhakukaavakkeen kautta. Lisätietoja voi laittaa sähköpostilla. Jos soitat ja tavoittelemasi henkilö ei vastaa, lähetä yhteydenottopyyntö vastaaja- tai tekstiviestillä. Valitettavasti emme ehdi vastata kaikkiin hakemuksiin henkilökohtaisesti mikäli avoimeen työtehtävään tulee paljon hakemuksia.

Työskentely metsäkoneenkuljettajana
Metsäkoneenkuljettajien työnjohdosta vastaavat operaatioesimiehet, joiden vastuualueet on jaettu maantieteellisesti sekä asiakasyhtiöittäin. Huolloista vastaavat ammattitaitoiset asentajat. Suuremmat korjaustyöt tehdään konevalmistajien tai omalla Hämeenlinnan huoltokorjaamolla. Pieniä huoltotöitä ja tarvikkeiden varastointia varten ovat omat huoltopisteemme Salossa, Jämsänkoskella, Korpilahdella ja Kouvolassa. Siirtopalvelut ostetaan pääasiassa ulkopuolisilta palveluntuottajilta.
Hoidamme työnantajavelvoitteet TES:n mukaisesti. Palkanmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Kuljettajat voivat työskennellä joko suorite- tai tuntiperusteisella palkalla. Laajan toimialueen ja asiakaspohjan ansiosta voimme tarjota alan sesonkiluonteisuuteen nähden tasaisen vuotuisen työmäärän. Käytössämme oleva kalusto on ajanmukaista ja työlajeihimme hyvin soveltuvaa.
Työntekijöidemme ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti. Järjestämme vuosittain koulutuspäiviä sekä koko henkilökunnalle että kohdennetusti aihepiireittäin yhdessä sidosryhmiemme kanssa (mm. asiakkaat, konevalmistajat).

Työhyvinvointi
Työhyvinvoinnin osalta olemme tehneet yhteistyötä mm. Työterveyslaitoksen ja eläkeyhtiöiden kanssa työsuojelun, työergonomian ja työssä viihtymisen edistämiseksi. Työntekijöillemme tarjoamme maksuttoman työterveyshuollon.
Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan liikuntasetelijärjestelmällä ja muilla kannustimilla. Henkilöstössämme on aktiivisia harrastajia, joten työporukalla on mahdollisuus lähteä kokeilemaan eri urheilulajeja.

Mitä edellytämme työntekijöiltä:

  • metsäalan ammattitutkinto tai jokin muulla tavalla hankittu pätevyys alalle (pitkä työkokemus)
  • metsäalan luonnonhoitokortti, työturvallisuuskortti, ensiapukoulutus sekä harvesterin kuljettajilla
  • kasvinsuojelututkinto (juurikäävän kemiallinen torjunta). Uusien työntekijöiden kohdalla osassa pätevyyksiä voidaan työhönottotilanteessa joustaa ja pätevyydet järjestetään ajan tasalle ensimmäisen työvuoden aikana.
  • tietojenkäsittelyvalmiudet (Windows-ohjelmat, sähköposti, internet)
  • palveluhenkisyys ja tiimityötaidot
  • halu kehittyä alan ammattilaisena sekä kyky arvioida omia taitoja ja koulutustarpeita


Seuraavalla videolla Metsäkonepalvelun Veli-Pekka Toivainen kertoo työstään harvesterikuljettajana.