Uutiset

Sponsorointi: Robert Ven ja Metsäkonepalvelu Oy - yhteistyö jatkuu

10.02.2017

ROBERTVEN22.jpg

Soutaja Robert Ven on ilmoittanut uransa jatkamisesta. Samalla Metsäkonepalvelu Oy ja Robert ovat sopineet pitkän yhteistyön jatkumisesta.

Kausi 2016 oli Robertin tähänastisen uran paras, mutta samalle kaudelle osui myös uran pahin pettymys; karsiutuminen Rion olympialaisista:

- Toukokuisen karsinnan jälkeen oli takki tyhjä ja aika tehdä irtiotto urheilijan arjesta ja tehdä kesällä asioita mitä ei ole moneen vuoteen voinut tehdä. Uran jatko oli todella vaakalaudalla, Robert muistelee viime kesää.

Vaikka mies löysäsi otetta harjoittelusta, irtosi kesällä kuitenkin Suomen mestaruus miesten yksikkösoudusta. Päätös uran jatkamisesta kypsyi loppukesästä, etenkin kun Rion olympialaisten finaalissa souti monta miestä, joiden päänahan Robert oli ehtinyt saalistaa:

- Motivaatio kasvoi olympiasoutuja katsellessa. Aloin taas uskoa omaan tekemiseeni kun näin ketkä siellä menestyvät. Oma terveys ja läheisten tuki olivat myös tärkeitä asioita kun jatkopäätös syntyi. On myös mahtavaa, että Metsäkonepalvelu ja muut yhteistyökumppanit uskoivat minuun ja lähtivät innolla mukaan!

Robert-Scorpion-Portaalla.jpg

Kahden edellisen vuoden aikana Robert on kärsinyt kovan rasituksen tuomista terveysvaivoista. Tällä hetkellä tilanne korjaantumaan päin:

- Kesällä oli aika palautua ja olemme myös muuttaneet jonkin verran harjoitteluani. Koen olevani nyt valmiimpi urheilija. Tunnen oman kehoni paremmin ja osaan varautua haasteisiin. Muutokset auttavat myös henkisesti kun saa tehdä asioita uudella tavalla. Uskon, että parhaat vuoteni soutajana ovat vielä edessä.

Tulevan kauden tavoitteet Robertilla ovat maailmancupissa sekä EM- ja MM- kilpailuissa. A- finaalisijoitukset ja podium houkuttaa:

- Haluan ottaa seuraavan askeleen urallani ja nousta maailmancupissa podiumille. EM- finaali ja MM- semifinaali ovat myös realistisia tavoitteita. Lähelle on päästy aiemminkin. Tavoitteet tarkentuu vesillä kun pääsee mittamaan omaan kuntoaan muita vastaan. Täytyy vain kääntää ratkaisevat sekunninkymmenykset itselleni, jotka ovat aiemmin kärkikahinoista erottaneet.

olympiakarsinta_alkukarsinta_2016.jpg

Parhaillaan Robert leireilee Italian Gaviratessa avovesileirillä. Tammikuun lopulla Robert leireili eksoottisemmissa soutuolosuhteissa, Jämsässä:

- Avovesille piti päästä ja Etelä-Suomesta on vaikea löytää talvisin sulaa vettä soudettavaksi asti. Jämsänjoella on kuitenkin lähes seitsemän kilometriä sulaa baanaa jossa virtaus on riittävän pieni. Vaikka se ei täysin etelän leiriolosuhteita vastaakaan on siitä suuri hyöty myös Gaviraten leiriä ajattelen. Usein talven avovesileireillä kuluu muutama päivä totutteluun. Nyt se on hoidettu Suomessa ja perillä päästään heti asiaan.

Metsäkonepalvelu Oy toivottaa Robertille menestystä tulevaan kilpailukauteen ja matkalla podiumille! Kunnia olla mukana - Samassa veneessä!

24.04.2018Etsimme uusia työntekijöitä
21.12.2017Loppuvuoden korjuukatsaus
18.11.2017 13:30Muistokirjoitus
30.10.2017Puhelinvaihde loppuu - muutoksia yhteystiedoissa
28.08.2017Metsäkonepalvelu Oy ostaa Veljekset Kimpanpää Oy:n puunkorjuuliiketoiminnan
15.08.2017Nimitys taloushallinnossa
09.08.2017Kesän korjuukatsaus
02.08.2017Nimitys: Uusi operaatioesimies
06.06.2017Kesän 2017 lomakausi
11.05.2017Avoimia työpaikkoja Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla

Siirry arkistoon »