Uutiset

Sponsorointi: Inka Nurmisella loistava kausi - yhteistyö jatkuu

07.12.2016

Metsäkonepalvelu Oy oli tänä vuonna ensimmäistä kautta mukana tukemassa suunnistaja Inka Nurmista. Yhteistyö jatkuu tulevana vuonna. Kulunut kausi oli loistava vaikka haasteitakin oli matkassa:

- Viime kausi oli tosiaankin todella hieno. Tuli nuorten EM-kulta sprintistä ja EM-pronssi pitkältä matkalta. Kotimaassa tuli myös suomenmestaruus SM-sprintistä, -viestistä ja -yöstä sekä hopea SM-keskimatkalta ja -erikoispitkältä sekä SM-pronssia pitkältä matkalta. Kausi oli siis hyvä, mutta haastava takareiden ongelmien takia. Kesällä jouduin pitämään useamman juoksuttoman pätkän takareiden oireilun takia. Jalka ei kestänyt kovavauhtista juoksua kovalla alustalla, joten jouduin jättämään kokonaan yleisurheilussa ratakauden väliin, Inka kertoo.

Kilpailukauden 2016 huippukohdaksi Inka nostaa ehdottomasti nuorten EM- kilpailut:

- Kisat alkoivat pitkällä matkalla, joka sijoituksellisesti meni hyvin. Tein pitkällä matkalla kuitenkin kilpailun loppupuolella virheitä, jotka veivät mahdollisuuden kilpailun voittoon. Pitkän matkan virheet ja hopean häviäminen kahdella sekunnilla jättivät suuren nälän sprinttiin. Sprintissä onnistuin tekemään virheettömän perussuorituksen ja maaliin tullessani menin selvään johtoon. Lähdin kuitenkin aivan ensimmäisten joukossa, joten jouduin jännittämään kisan ratkeamista loppuun asti. Kukaan ei kuitenkaan tullut enää ohitseni.

Inka-Puolassa.jpg

Kausi 2016 on onnellisesti paketissa, mutta pitkään ei saavutuksista ole Inka jäänyt nautiskelemaan - pohjatyö ensi kautta varten on jo käynnissä. Ensi kauden kilpailukalenteriin tuo ekstramielenkiintoa Tampereella järjestettävät Nuorten MM- kilpailut:

- Uusi harjoituskausi on saatu hyvin liikkeelle ja jalkakin on ollut viimeisen kuukauden oireeton. Viime kausi on unohdettu ja katse on jo pitkällä ensi kaudessa ja Tampereen nuorten MM-kotikisoissa ja Slovakiassa järjestettävissä nuorten EM-kisoissa.  Joulun jälkeen lähdetään maajoukkueen kanssa kahdeksi viikoksi Gran Canarialle treenaamaan sulaan maastoon kovassa seurassa. Etelän reissun jälkeen tarkoitus on käydä hiihtokisoja ja treenata tiivisti kohti ensi kautta!

23.03.2018Etsimme uusia työntekijöitä
24.01.2018Avoimiin työtehtäviin on valittu henkilöt
21.12.2017Loppuvuoden korjuukatsaus
18.11.2017 13:30Muistokirjoitus
30.10.2017Puhelinvaihde loppuu - muutoksia yhteystiedoissa
28.08.2017Metsäkonepalvelu Oy ostaa Veljekset Kimpanpää Oy:n puunkorjuuliiketoiminnan
15.08.2017Nimitys taloushallinnossa
09.08.2017Kesän korjuukatsaus
02.08.2017Nimitys: Uusi operaatioesimies
06.06.2017Kesän 2017 lomakausi

Siirry arkistoon »