Sponsorointi

Alla Metsäkonepalvelu Oy:n vuoden 2016 sponsoroitavat urheilijat ja joukkueet. Lisäksi osallistumme vuoden mittaan useiden junioriseurojen toimintaan ja tapahtumiin toimialueellamme.

Soutaja Robert Ven

Roope-airot.jpg

Robert Ven on vuonna 1990 syntynyt Janakkalasta kotoisin oleva soutaja. Robert on hallitseva miesten yksikkösoudun Suomen mestari. Kaudella 2014 Robert onnistui myös läpimurrossaan kansainväliseen soutueliittiin soutamalla useita hyviä startteja Maailman Cup-, EM- ja MM- kilpailuissa. Robertin tavoitteena on päästä kilpailemaan Rion Olympialaisissa vuonna 2016.

Lisätietoa Robertista löydät hänen omilta kotisivuiltaan osoitteesta www.robertven.fi

Ampumahiihtäjä Mari Laukkanen

Mari-Laukkanen-Be-A-Champion.jpg

Mari Laukkanen on vuonna 1987 syntynyt ampumahiihtäjä. Enon Kisapoikia edustava Mari kuuluu Suomen Ampumahiihtomaajoukkueseen.

Marin ampumahiihtouran tärkeimpiä saavutuksia ovat tähän mennessä maailmancupin osakilpailun kolmas sija, MM- kilpailujen 15. sija sekä nuorten Euroopan mestaruus. Mari on myös kilpaillut maastohiihtoladuilla sijoittuen parhaimmillaan viidenneksi maastohiihdon maailmacup- osakilpailussa.

Mari yhteistyökumppaneineen on myös käynnistänyt nimeään kantavan Be a champion with me- projektin, joka haastaa, kannustaa ja palkitsee nuoria ampuma- ja maastohiihtäjiä.

Lisätietoja Marista ja Be a champion with me- projektista Marin kotisivuilta www.marilaukkanen.fi

Suunnistaja Inka Nurminen


Inka Nurminen on vuonna 2000 syntynyt suunnistaja. Jämsän Retkiveikkoja edustava Inka kuuluu Suomen nuorten maajoukkueen Trimtex- ryhmään.

Inkan tähänastisen uran tärkeimpiä saavutksia ovat kulta- ja pronssimitalit nuorten EM- kilpailuissa Puolassa 2016 (1. sprintissä, 3. pitkällä matkalla).

Suunnistuksen lisäksi Inka harrastaa yleisurheilua (juoksu, Jyväskylän Kenttäurheilijat) sekä talvisin hiihtoa (Jämsänkosken Ilves).

Jämsänkosken Ilves Jalkapallo

Ilves-katsomo.jpg

Jämsänkosken Ilves on vuonna 1930 perustettu urheiluseura. Ilveksen jalkapallojaostolla on pitkät ja maineikkaat perinteet jalkapalloviheriöillä.

Kaudella 2016 Ilveksen edustusjoukkue pelaa Itä- ja Keski-Suomen 3. divisioonassa. Edustusjoukkueen lisäksi Ilves liikuttaa laajaa joukkoa junioripelaajia Jämsän seudulla.

Ilves pelaa kotiottelunsa Jämsänkosken Pallokentällä. Ottelutapahtumat ovat suosittuja ja ne edustavat kotimaista jalkapallokulttuuria parhaimmillaan.

www.jamsankoskenilves.com

Jämsänkosken Ilves- jalkapallo Facebookissa