Rekrytointi

TYÖNHAKUKAAVAKE

Kahvitauolla

Tietoa avoimista työpaikoistamme löydät kotisivumme Uutiset-osiosta sekä Työvoimahallinon internetsivuilta osoitteesta www.mol.fi

Avoimiin paikkoihin voit jättää hakemuksen työnhakukaavakkeen kautta. Linkki kaavakkeeseen sivun yläreunassa. Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, mutta olet kiinnostunut työskentelystä Metsäkonepalvelu Oy:ssä, jätä avoin hakemuksesi työnhakukaavakkeen kautta niin otamme sinuun mahdollisuuksien mukaan yhteyttä.

Työskentely Metsäkonepalvelu Oy:ssä

Hytista

Metsäkoneenkuljettajia on yrityksen palveluksessa yli 100. Kuljettajien työnjohdosta vastaavat operaatioesimiehet, joiden vastuualueet on jaettu maantieteellisesti sekä asiakasyhtiöittän. Huolloista vastaa ammattitaitoinen huolto-organisaatio huoltoesimiehen johdolla. Suurempia huoltotöitä varten on yrityksellä Hämeenlinnassa, Salossa ja Jämsänkoskella korjaamohallit. Siirtopalveluista suurin osa ostetaan ulkopuolisilta palveluntuottajilta.

Metsäkonepalvelu Oy hoitaa työnantajavelvoitteensa TES:n mukaisesti. Palkanmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Kuljettajat voivat työskennellä joko suorite- tai tuntiperusteisella palkalla.

Laajan toimialueen ja asiakaspohjan sekä konekapasiteetin ansiosta voimme tarjota alan sesonkiluonteisuuteen nähden tasaisen vuotuisen työmäärän. Käytössämme oleva kalusto pyritään pitämään ajanmukaisena ja työlajeittain tarkoitukseen soveltuvana.

sammutus.jpg

Pyrimme myös kehittämään työntekijöidemme ammattitaitoa; järjestämme vuosittain 1-2 koulutuspäivää koko henkilökunnalle sekä kohdennetusti tarpeen vaatiessa lisäkoulutusta aihepiireittäin yhdessä alan sidosryhmien kanssa (mm. asiakasyritykset, laitevalmistajat).

Työhyvivointi

etera.jpg

Henkilöstömme hyvinvointi on myös työnantajan etu. Vuosittaisten koulutuspäiviemme yhteydessä järjestämme myös työhyvinvointiin liittyvää ohjelmaa. Työhyvinvoinnin edistämiseksi olemme tehneet yhteistyötä mm. Työterveyslaitoksen ja eläkeyhtiöiden kanssa kanssa. Yhteistyötä on tehty työsuojelun, työergonomian ja työssä viihtymisen edistämiseksi. Työntekijöillemme tarjoamme maksuttoman työterveyshuollon.

keilailu.jpg

Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan. Yrityksessä on käytössä liikuntaseteli- sekä kuntokorttijärjestelmät. Vuosittain järjestettävillä virkistyspäivillä tarjotaan mahdollisuus oman kunnon testaukseen. Henkilöstössämme on aktiivisia eri urheilulajien harrastajia.